International Convention

RC-prisen på internasjonal konferanse

(12.05.2014) Mer enn 100 vinnere av miljøpriser fra hele verden var samlet til 3rd International Convention of Environmental Laureates i Freiburg i Tyskland i april. Rachel Carson-prisen var også representert.

Marilyn Mehlmann, som fikk Rachel Carson-prisen i 2011, deltok for annen gang på denne nettverkssamlingen, og hun holdt et foredrag om arbeidet sitt i Global Action Plan International. Også styreleder Gabriele Brennhaugen og styremedlem May-Lise Talgø var med på konferansen, både for å knytte kontakter og for å promotere Rachel Carson-prisen.

Et 40-talls ulike miljøpriser var representert, og internasjonale kapasiteter var å finne både blant prisvinnerne og blant eksterne foredragsholdere.

- Det var utrolig inspirerende å få være blant alle disse engasjerte og sterke personene som virkelig har bidratt til å skape forandring, sier Gabriele Brennhaugen. - Vi setter stor pris på å ha blitt invitert, og vil bruke dette nettverket for å gjøre prisen vår mer kjent og for å få enda større tilfang av gode kandidater, sier hun.

Les mer om konferansen på www.european-environment-foundation.eu.

Group photo- Freiburg 2014